Έκανε την ανατροπή και κέρδισε τη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ Β'

Metrosport Team04 Μαΐου 2023

Aν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (3'), ο ΠΑΟΚ Β' ισοφάρισε στο 35' με πέναλτι του Δαρέλα, έκανε την ανατροπή απέναντι στη Νίκη Βόλου και επικράτησε με 3-1, σκοράροντας δυο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, με τους Σπυράκο και Πανίδη στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League 2

Ο Τζιώρας άνοιξε στο 3' το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς από εκείνο το σημείο και μετά με τον Μπουργάνη να μπλοκάρει εύκολα στο 19' το πλασέ του Χατζηστραβού. Στο 21' ο Δαρέλας έπιασε την κεφαλιά, ο Γρομητσάρης κόντραρε αρχικά κι ο Μπουργάνης απομάκρυνε.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισαν να πιέζουν και στο 33' κέρδισαν πέναλτι, από την ανατροπή του Γκορντεζιάνι από τον Γρομητσάρη. Ο Δαρέλας δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο β' μέρος, η ομάδα της Μαγνησίας, απείλησε στο 62' με το σουτ του Τσουκαλά να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 76' με τον Κάσσο να πιάνει την κεφαλιά από το κόρνερ του Μιράντα, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μέτσε έφυγε ψηλά άουτ, ενώ κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΟΚ Β' σκόραρε για την ανατροπή. Στο 84' ο Σπυράκος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ, ξεγελάστηκε ο Μπουργάνης και έκανε το 2-1. Ο Πανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα (86' Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (66' Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (74' Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (74' Πανίδης)

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51' Λογαράς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (67' Μέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (67' Ολαϊζόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82' Ροχάνο)


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.