Ντόπες Λουτσέσκου: «Είστε όλοι κομμάτια αυτού του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο τρόπος με τον οποίον πανηγύρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου το τρίτο συνεχόμενο «διπλό» του ΠΑΟΚ δείχνει και την θέληση που τον διακρίνει για να πετύχει τους φετινούς στόχους με την ομάδα. Ο Ρουμάνος έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και όσους δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια.

Το παραδέχθηκε ο Αντερσον Εσίτι
, το ανέφερε ο Πασχαλάκης στις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του στη «Μ» και στο Metrosport.gr, φαίνεται από τις αντιδράσεις ακόμη και των νεαρών παικτών της ομάδας. Αποδεικνύεται, εκ των αποτελεσμάτων, ως ιδανικός ο τρόπος διαχείρισης του έμψυχου υλικού της ομάδας από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Δεν είναι μόνο η δουλειά που γίνεται επί καθημερινής βάσης. Αλλά και οι συνεχόμενες ομιλίες του Ρουμάνου. Ο οποίος επιμένει στην εξής φράση: «Είστε όλοι κομμάτια αυτού του ΠΑΟΚ. Είτε παίζετε, είτε δεν παίζετε. Ολοι σας θα πάρετε τον χρόνο και θα βοηθήσετε την ομάδα. Θέλω να είστε συνεχώς έτοιμοι».


Ενδεικτικό του θέματος, είναι πως ο Λουτσέσκου εστιάζει στην σωματική και ψυχολογική προετοιμασία κάθε παίκτη ξεχωριστά.


Επισημαίνει τα λάθη που γίνονται, ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια, τονίζει πως πρέπει κάθε ένας ξεχωριστά και όλο το σύνολο να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και μέταλο νικητή. Το στοίχημα μέχρι αυτή την στιγμή, το κερδίζει. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τους αντιπάλους του, παρά το γεγονός ότι δεν έχει φθάσει ακόμη, ούτε στα «μισά» από τον επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Αυτό οφείλεται αναμφίβολα στις ικανότητες του προπονητή και των συνεργατών του, να δίνουν στο γκρουπ την δυνατότητα να ανταποκρίνεται στα δύσκολα παιχνίδια. Αυτή η τριάδα με τις σερί νίκες, δείχνει τον…δρόμο για την επόμενη ημέρα και τα δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν για την ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.