Είστε «εγκληματίες» ! Ξεγύμνωμα!

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2021

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Με τα λόγια στ’ αλώνια δε γίνονται ομάδες.  Δεν είναι ο Γκαρσία παππάς να βαφτίζει αριστερούς μπακ και αμυντικούς χαφ. Μια ομάδα είναι ομάδα όταν έχει παίκτες για 11 θέσεις και όχι για 7 ή 8. Και μια ομάδα έχει βλέψεις για πρωτάθλημα όταν γι’ αυτές τις 11 θέσεις έχει 11 λύσεις έτοιμες σε περίπτωση που συμβεί κάποια αναποδιά. Ο χθεσινός ΠΑΟΚ προσπάθησε με τα όπλα που διαθέτει να πάρει κάτι που τελικά δεν άξιζε. Δεν άξιζε γιατί δύο αγωνιστικούς λόγους και άπειρους εξωαγωνιστικούς.

Αγωνιστικά έκανε λάθη ΑΤΟΜΙΚΑ αμυντικά και στα 3 γκολ . Ροντρίγκο στο πρώτο, Τζόλης στο δεύτερο και Καντουρί στο τρίτο. Δε μιλάμε για λάθη μικρά αλλά για λάθη που δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγάλει ασίστ και να βάλει γκολ. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι για μια ακόμα φορά οι αποτελεσματικότητά του τόσο στις τελικές πάσες όσο και στις τελικές προσπάθειες ήταν κάτω του μηδενός. Τέλος αρκετοί παίκτες του ήταν αρνητικοί, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο όπως ο Ροντρίγκο, ο Καντουρί, ο Ζίφκοβιτς (και οι δυο), ο Αογκούστο και φυσικά ο Τζόλης. Όσο αφορά τους εξωαγωνιστικούς λόγους τους έχουμε αναφέρει πολλάκις, έχουμε προειδοποιήσει, δεν εισακουστήκαμε και ιδού τα αποτελέσματα: Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα αριστερό μπακ που έχει παίξει 36 παιχνίδια σε 6 χρόνια αντί να έχει έτοιμη μεταγραφή την ίδια στιγμή που αποχώρησε ο Γιαννούλης.

Εδώ και μήνες φωνάζει όλος ο κόσμος για αμυντικό χαφ αλλά οι τυφλοπόντικες της ΠΑΕ αράζουν στις φωλιές τους γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα συναισθήματα, τη στεναχώρια και την απογοήτευση των οπαδών. Από την άλλη πλευρά ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να πάρει τις αποφάσεις και να τις κοινωνήσει όχι στους υπαλλήλους του, γιατί αυτούς τους πληρώνει με τα λεφτά του, αλλά σε όλους τους οπαδούς που για δεκαετίες με το υστέρημά τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και όχι μόνο οικονομικά την ομάδα. Δεν θέλουμε να απευθύνουμε ψευδό- διλήμματα σε κανέναν, τύπου «αν φύγει ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα βυθιστεί στην ανυποληψία»!

Αυτό που θέλουμε είναι να ξυπνήσουμε τον κ. Σαββίδη. Πράγματι, δε χρειάζεται η φυσική του παρουσία αν οι αποφάσεις του είναι άμεσες καίριες και δίνουν λύσεις. Ο κόσμος τον θέλει εδώ επειδή τίποτε από τα παραπάνω δε γίνεται. Τον θέλει για εξηγήσεις. Τι πλάνο έχει… τι σχέδιο….! Δε μπορεί ξαφνικά και για οποιονδήποτε λόγο ο κ. Σαββίδης από μεγάλος ηγέτης να μετατράπηκε σε παιχνίδι που παίζει μαζί του ο Μαρινάκης! Δεν το δεχόμαστε αυτό. Προχθές στο κείμενο βάλαμε τίτλο Aber Alert για τη διοίκηση, το ίδιο πανό σήκωσαν οι Ολυμπιακοί για τον κ. Σαββίδη. Δεν του αξίζει αυτό αλλά πάνω απ’ όλα δεν αξίζει στον ΠΑΟΚ να εξαναγκάζεται να κοιτά από κάτω τον χειρότερο, τον πιο μισητό εχθρό του αδύναμος να αντιδράσει. Όσο για το παιχνίδι δεν έχουμε και πολλά να πούμε : ο ΠΑΟΚ μπορεί στο πρώτο να μπήκε καλύτερα και να έχασε ευκαιρίες , όμως με το πέρασμα του χρόνου ο Ολυμπιακός ανέβαινε και ήταν η ομάδα που δεν έκανε λάθη. Και δεν έκανε λάθη γιατί δεν την ανάγκαζε ο ΠΑΟΚ να κάνει λάθη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.