«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Το τρολάρισμα του Λαμπρόπουλου στη Βουλγαράκη με αφορμή τον Κουρμπέλη

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες για την σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και την τρόλαρε στον αέρα της εκπομπής τους.

Ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του STAR, «Breakfast@Star» υποστηρίζει ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει σχέση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ακόμα είναι πολύ «φρέσκο».

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star. «Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει, καθώς κι οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές», πρόσθεσε.

Ο συνεργάτης της και κωμικός, Φάνης Λαμπρόπουλος, δεν θα μπορούσε να μην «τρολάρει» τη συνάδελφό του στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν μαζί. Υποδέχτηκε στον «αέρα» τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, φωνάζοντάς της «Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το λιοντάρι της Καστοριάς. Το κορίτσι όνειρο. Τη δικιά μας Σακίρα», δεδομένου ότι η Κολομβιανή ποπ σταρ ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.


Σε δηλώσεις της στο «Breakfast@Star», η Ελένη Βουλγαράκη διέψευσε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν. «Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω με όλους σχέση» ξεκαθάρισε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.