Εισαγγελική έρευνα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς και το χάος στην Αττική οδό

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε από την Τροχαία να μειωθεί η ροή των οχημάτων στην είσοδο στην Αττική Οδό, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να απεγκλωβίζονται τα οχήματα και να γίνεται αποχιονισμός. 

Μάλιστα, η Πυροσβεστική προειδοποιεί ότι οι κλήσεις στο κέντρο της θα αυξηθούν τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να συνδράμει σε πολλά μέτωπα, μιας κι αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. 

Γι' αυτό τον λόγο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργηθούν ανάλογες καταστάσεις με τις υπάρχουσες, δηλαδή με χιλιάδες οχήματα εγκλωβισμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, μεταξύ αυτών και στην Αττική Οδό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.