«Είπα στον Γκαρσία πως έχει φάτσα ΠΑΟΚτσή, ο Κοντρέρας τον προέτρεψε να έρθει εδώ»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο φίλος του ΠΑΟΚ και φίλος του Γκαρσία, Λάζαρος Προκόβας, και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του ίδιου με τον Πάμπλο Γκαρσία, τις πρώτες στιγμές όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, τις κουβέντες του Κοντρέρας ενώ αποκάλυψε και πως φώναζαν οι Λατινοαμερικάνοι τον Βιεϊρίνια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχουμε μια ιδιαίτερη σχέση από τότε που ήρθε ο Γκαρσία. Τη μέρα που ήρθε ήταν φιλικό με την Ουντινέζε, τον ρώτησα πως σου φαίνεται η ατμόσφαιρα και είχε πει πως ήταν πολύ καλή. 

Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα έχεις φάτσα ΠΑΟΚτσή, του είπα πως θα παίξεις μεγάλη μπάλα στην ομάδα και θα γράψεις στην ιστορία. Το βλέμμα του ήταν πολύ συγκεντρωμένος και στο κάθε τι που κάνει το κάνει με τον δικό του τρόπο. 

Για μένα είναι φίλος μου ο Πάμπλο, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε και οι δύο ΠΑΟΚ. Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, πήρε τηλέφωνο τον Κοντρέρας και του είπε "έλα εδώ είναι τρελοί, αξίζει τον κόπο". Ο Κοντρέρας τον έχει στηρίξει στον Γκαρσία στις δύσκολες στιγμές. 

Το καλοκαίρι που είχαμε βρεθεί, περίμενε να τον καλέσει η ομάδα και του έλεγα πως θα έρθει από μόνο του αυτή η πρόσκληση, νομοτελειακά θα συμβεί κάποια στιγμή. Θα έρθει όταν θα είσαι και εσύ έτοιμος του είπα και να που ήρθε η στιγμή. 

Το να τρέχει το αήττητο ένας προπονητής στην Κ19 με τόσο καλό υλικό σημαίνει πολλά. Μου έχει πει ο Πάμπλο πως όταν έπαιζε με τον Βιεϊρίνια, έλεγα πως αν δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ θα έρθει ο Σάντα Βιεϊρίνια. Να στηρίζετε τον Πάμπλο σαν Πάμπλο, αν δεν είναι Πάμπλο να κράζετε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.