Είναι βαριά άρρωστος ο ΠΑΟΚ και δε διαφαίνονται στον ορίζοντά του γιατροί και γιατρειά!

Αρις Νικολάκης10 Οκτωβρίου 2022

Λέγαμε την Κυριακή: Ήττα στη Λειβαδιά; Ούτε για αστείο «χωρά»! Για ένα - δυο μέτρα δεν «χώρεσε», τελικά…

Λένε: Όπου φτωχός… Λέμε: Όπου αδύναμος… Κι η μοίρα του! Από το μάτι της βελόνας πέρασε η – κατά τον Ίβιτσα Όσιμ – πόρνη μπάλα για το 1-1 του Λεβαδειακού. Λίγο νωρίτερα δεν περνούσα από τον πάτο του βαρελιού για το 0-2 ή το 0-3 του ΠΑΟΚ. Πέρα από το δοκάρι του Γιασμίν Κούρτιτς στο 48ο λεπτό και την απόκρουση του Πατρίκ Μπαχανάκ (κεφαλιά του Γιάννη Κάργα) στο 62ο λεπτό…

Μήτε δικαιολογούμε, μήτε συνηγορούμε για ένα ακόμη οδυνηρό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ. Μήτε ελαφρυντικά αναζητούμε. Δεν υπάρχουν αλλά… Όπως και να το κάνουμε είναι αλήθεια. Όπου …αδύναμος κι η μοίρα του!

Ναι, ο ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλός. Στο Β’ και μέχρι το 75ο λεπτό ήταν καλός. Ναι, είχε ξανά μανά ευκαιρίες και δεν τις αξιοποίησε. Ναι, μετά το 75ο λεπτά υπέστη – ως συνήθως εφέτος – καθίζηση. Ναι αλλά… Μία σοβαρή ομάδα δεν μπορεί με 70% - 30% κατοχή, να χάνει τη νίκη – καθώς προηγείται – στις καθυστερήσεις με την πρώτη ή δεύτερη της αντιπάλου της τελική, σε ολόκληρο ημίχρονο. Μπορεί όταν μία ομάδα δεν είναι σοβαρή.

Δεν είναι σοβαρή και στην επίθεση και στην άμυνα. Σε τρεις… Άντε σε τέσσερεις φάσεις σε όλον τον αγώνα δέχθηκε πίεση η άμυνα του ΠΑΟΚ. Στην προτελευταία ο Λεβαδειακός ισοφάρισε περνώντας την μπάλα από το μάτι της βελόνας. Και στην τελευταία λίγο ήθελε, να προηγηθεί.

Η τελευταία φάση ξεκίνησε από ένα φάουλ παίκτη τού ΠΑΟΚ στο κέντρο. Ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα. Ένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ έχασε τον αντίπαλο του στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Κι ένας τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ ανέτρεψε – σαφώς έξω από την περιοχή - παίκτη του Λεβαδειακού. Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε. Και λίγο έλειψε, να γίνει το 2-1. Έτσι αποφεύχθηκε η απόλυτη καταστροφή!

Μία ακόμη αλυσίδα λαθών στην άμυνα λοιπόν, έπνιξε τον «δικέφαλο»! Δίχως η επίθεση, να του δώσει ανάσα. Με άλλα λόγια; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον ΠΑΟΚ…

Έτσι η αλλιώς ο ΠΑΟΚ παραμένει κατόρθωσε – επειδή περί κατορθώματος πρόκειται – να εξοργίσει 1000+ φίλους του. Έκαναν Τούμπα το «Λάμπρος Κατσώνης». Πήγε τζάμπα ο κόπος τους. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν τους αξίζει!

Αν και για να είμαστε δίκαιοι… Κι η ατυχία του δεν έχει όριο. Άλλες δέκα φορές να επιχειρηθεί σουτ για το 1-1… Μία δεν θα περάσει η μπάλα από το μάτι της βελόνας.

Φυσικά δεν έχασε τη νίκη γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ. Την έχασε απλά, όταν υπέστη καθίζηση με τα το 75ο λεπτό. Και μέχρι τότε δεν ήταν ικανός, να σκοράρει. Είναι βαριά άρρωστος αυτός ο ΠΑΟΚ…

Και δε διαφαίνονται στον ορίζοντα του γιατροί και γιατρειά!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.