«Ο αγώνας της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της χρονιάς»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Ο Σλοβάκος δημοσιογράφος, Μάρεκ Άρπας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την σημαντική αυριανή (25/11) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τη Σλόβαν και από ότι καταλαβαίνω και για τον ΠΑΟΚ σημαίνει το ίδιο ο αγώνας της Πέμπτης».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Σλοβακία με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού: «Είναι πιθανόν να έχουμε νέο λοκντάουν, το σίγουρο είναι ότι δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν και θα διεξαχθεί κανονικά, με τα νέα δεδομένα, δηλαδή χωρίς κόσμο με 200 οπαδούς να βρίσκονται στις κερκίδες. 

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο όλες οι αναμετρήσεις να γίνονται να χωρίς κόσμο και να διεξάγονται μόνο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα». 

Για αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών απάντησε: «Όλοι οι παίκτες-κλειδιά είναι υγιείς και θα δώσουν το παρών. Τα μόνα θέματα που απασχολούν τη Σλόβαν είναι κάποιοι τραυματισμοί μακροχρόνιοι».

Για την προσέγγιση του παιχνιδιού από τον προπονητής της σλοβάκικης ομάδας, Βλάντιμιρ Βάις: «Δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα ζητήσει τα ίδια πράγματα που ζητάει στα περισσότερα παιχνίδια, να είναι όλοι παίκτες του απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουν τον αγώνα σαν τελικό.

Στην αρχή πιστεύω πως θα μπει προσεκτικά στο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσει να βρει το γκολ, γιατί θέλει τη νίκη,καθώς μια ισοπαλία είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. οποίος τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Λινκολν στην Τούμπα». 

Τέλος, αν θα παίξει όπως στην Τούμπα με δύο επιθετικούς, είπε: «Δεν θα παίξει με δύο επιθετικούς όπως στην Τούμπα, θα έχει 4-5 αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.Ο Ντε Μάρκο θα παίξει, ενώ στο πρώτο ματς ήταν τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών. Σε σχέση με το πρώτο ματς, θα είναι παρών και ο Βάις. Ο Σμέχκαλ θα είναι έτοιμος και ο Ραμπιό θα είναι πιθανότατα παρών. Επίσης, επειδή ο Χόβαν έκανε ένα σοβαρό λάθος δεν θα παίξει και τη θέση του θα πάρει ο Σούλα που ήταν στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.