«Είναι δύσκολο να βγει η χρονιά με 12-13 παίκτες για τον Άρη»

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», με τους Βασίλη Βλαχόπουλο και Κώστα Πετρωτό, φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης και αρχηγός του Άρη, Πέτρος Πασσαλής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην ισχύουσα κατάσταση του Άρη με το ban αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με το ban του Άρη: «Σίγουρα η υπάρχουσα κατάσταση είναι μία κατάσταση ειδικών συνθηκών για τον Άρη, καθώς δεν μπορείς να υλοποιήσεις τα όσα είχες προγραμματίσει. Επίσης αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν αποδεσμεύσεις και όλο αυτό δημιουργεί μία αναταραχή στην ομάδα, η οποία ελπίζω να μην επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα. Οσο περνάει η χρονιά το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο καθώς θα έχει αρκετά παιχνίδια μέσα στα Play Off. Εκεί ο Άρης θα πρέπει να πάρει βοήθεια από παίκτες που αυτή την στιγμή δεν υπολογίζονται όχι επειδή δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά επειδή δεν έχουν δέσει με την υπόλοιπη ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να βγει η χρονιά, βλέποντας 12-13 παίκτες να αγωνίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οτι και να λέμε είναι σε θεωρητικό επίπεδο και αν δεν αλλάξει, θετικά, θα βρει μπροστά του σοβαρά προβλήματα».

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, ειδικά στην επιθετική του γραμμή. Περιμένω περισσότερα πράγματα από τον Ντιγκινί, καθώς ξεκίνησε πολύ καλά, θα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν είναι βασικός, γιατί δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα παίζεις. Στο μεσοαμυντικό κομμάτι ο Σούντγκρεν δεν έχει μάθει να παίζει σε άμυνα των τεσσάρων καθώς είχε μάθει να αγωνίζεται σε άμυνα των τριών παικτών και να έχει περισσότερες επιθετικές κινήσεις. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν έχει καλή κάλυψη στην διαγώνια πάσα, και δέχεται πολλές φάσεις στην πλάτη του, και έτσι δημιουργούνται προβλήματα στην άμυνα του Αρη. Ο Ροζ προσθέτει ύψος αλλά υστερεί ως ένα σημείο στις επιθετικές του ικανότητες».

Για τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ του Άρη: «Ο Μαντσίνι έχει δείξει ότι έχει καλά στοιχεία, όπως και ο Μαρτίνεθ. Το πρόβλημα της ομάδας εντοπίζεται περισσότερο στο μεσοαμυντικό κομμάτι, καθώς ο Σάσα με τον Ματίγια μπορούν να πάρουν ανάσες από τον Μπα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί σε συνεχόμενα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.