Είναι πολλά τα λεφτά για Αμπέλ Φερέιρα γι’ αυτό και είναι η πιο δύσκολη απόφαση

Κώστας Πετρωτός09 Δεκεμβρίου 2023

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε τον ένατο τίτλο του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Παλμέιρας και την Πέμπτη ψηφίστηκε στην εκδήλωση του βραζιλιάνικου ESPN, κόουτς της χρονιάς. «Νομίζω πως ναι», απάντησε στην ερώτηση αν θα μείνει και του χρόνου στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας, ωστόσο, τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ μιλάνε για πολύ δύσκολη απόφαση.

Κάποια από αυτά υποστηρίζουν ότι έχει πρόταση από την Αλ Σαντ του Κατάρ, κάποια άλλα όμως, μιλούν για μία απίστευτη πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ για συνεργασία 2,5 ετών από την Αλ Ιτιχάντ, την πρώην ομάδα του Πρίγιοβιτς στην Σαουδική Αραβία.

Χθες, ο 45χρονος τεχνικός επρόκειτο να παραδώσει την έκθεσή του στην διοίκηση της Παλμέιρας και στην συνέχεια με την σύζυγό του Ανα Ξαβιέ και τις δύο κόρες του θα πάνε διακοπές, με το τέλος των οποίων θα ανακοινώσει και την απόφασή του. «Ήρθε η ώρα να σκεφτώ και την οικογένειά μου, γιατί πήρα εγωιστικές αποφάσεις. Από την άλλη, όμως, μου αρέσει να ολοκληρώνω τα συμβόλαιά μου (σ.σ. το ισχύον είναι μέχρι τέλη του 2024)», δήλωσε κατά την βράβευσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.