«Είναι μεγάλο γεγονός η επιστροφή του Γιοβάνοβιτς στην Ελλάδα»

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε o πρώην προπονητής του Ηρακλή και καθηγητής στις Σχολές προπονητών της ΕΠΟ, Τέλης Μπατάκης, και μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι μεγάλος γεγονός που επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια κρίσιμη καμπή και θέλει να φτάσει πιο ψηλά. Τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση την πορεία με Δώνη, ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν τραγέλαφος. Ο Ιβάν υπήρξε ηγετική μορφή του Ηρακλή, ένα δεκάρι που εκλείπουν αυτή την εποχή. Το 2001 όταν ήρθε να πάρει το προπονητικό δίπλωμα είχε μια επιμέλεια, τον είχαμε χαρακτηρίσει εντρυφή. Αποκτούσε καθημερινά καινούριες γνώσεις και το απολάμβανε. 

Όταν ήταν στον Ηρακλή ο Ιβάν, εγώ ήμουν ο διευθύνων σύμβουλος, στεναχωρήθηκα με ένα περιστατικό όταν αποφασίστηκε να σταματήσει η συνεργασία μαζί του. Ευτυχώς για τον ίδιο, έφυγε για να πάει στην Κύπρο. Σε ένα συνέδριο μου μίλησε ο Μουρίνιο για τον Ιβάν, ο άνθρωπος κινείται σαν περισκόπιο, διαβάζει, μαθαίνει και ξέρει ποδόσφαιρο. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε όταν έφτασε στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα πετύχει στον Παναθηναϊκό γιατί χρειάζεται πολλές συνθήκες να συνδυαστούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα αποδίδει δικαιοσύνη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.