Είναι “μεγάλη Κυρία” και το δείχνει

Γρηγόρης Κόκκινος25 Φεβρουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Είδαμε πράγματα και θαύματα την περασμένη εβδομάδα στο θεσμό του champions league τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια. Όπως το περιμέναμε πήγε το παιχνίδι της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ με την διαφορά ότι είχε νικητή την πρώτη τα ίδια στο Λονδίνο στο Τότεναμ Λειψία με νικήτρια την φιλοξενούμενη και από εκεί και πέρα είδαμε μια δαιμονισμένη Αταλάντα στο 4-1 με την Βαλένθια και μια Ντόρτμουντ στο καλύτερο της φετινό παιχνίδι να κερδίζει με 2-1 την Παρί που ήταν αυτή που περίμενα.

Η Νάπολι δεν κάνει την καλύτερη της χρονιά στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει τα δικά της προβλήματα μετά την απόλυση του Αντσελότι και παρόλα αυτά είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την παλεύει για την Ευρώπη αλλά πάρα πολύ δύσκολα για τον θεσμό του champions league τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Δεν γνωρίζω αν μετά τις αναβολές των αγώνων της Κυριακής στο Καμπιονάτο έχουμε κάποια εξέλιξη και δεν γίνει το παιχνίδι. 

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Έιμπαρ με 5-0 και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ρεάλ από την Λεβάντε και 1-0 και είναι ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ και με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους να είναι στην Μαδρίτη την ερχόμενη Κυριακή. Επίφοβες και οι δυο ομάδες η μεν πρώτη γιατί είναι πως θα ξυπνήσει και η δε Μπαρτσελόνα από το σε πόσο καλή μέρα θα είναι ο Μέσι. Πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

Η Τσέλσι και τα τρομερά της «μωρά» κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου επί της Τότεναμ με 2-1. Η Μπάγερν όχι απλά ίδρωσε αλλά τα είδε όλα στο παιχνίδι με την Πάντερμπον την Παρασκευή τη βράδυ και νίκησε με 3-2 στο τέλος την ουραγό της βαθμολογίας χάρη στο φοβερό και τρομερό Λεβαντόφσκι. Εδώ έχουμε και λέμε. 

Τα παλικάρια του Λάμπαρντ μόνο μωρά δεν δείχνουν και το ταλέντο τους φαίνεται στο γήπεδο στα περισσότερα παιχνίδια. Η Μπάγερν δεν είναι αυτή του παρελθόντος για να μας την δίνουν τόσο μεγάλο φαβορί. Γερμανοί είναι δεν λέω αλλά τόσο χαμηλή απόδοση στο διπλό απλά δεν υπάρχει και δεν την παίζεις ποτέ. Θα ρισκάρω στο Χ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε το Σάββατο από το Λεβάντε με 1-0 και εκθρονίστηκε από την κορυφή της βαθμολογίας και τώρα θα πρέπει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την ερχόμενη Κυριακή να νικήσει την μισητή της αντίπαλο Μπαρτσελόνα αν θέλει να την προσπεράσει και πάλι στην βαθμολογία αφού είναι πίσω της δυο βαθμούς. 

Η Μάντσεστερ Σίτυ μετά και το διπλό στην έδρα της Λέστερ με 0-1 πιστεύω ότι κλείδωσε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ενώ μεγάλο θέμα είναι για το τι θα γίνει με την τιμωρία που της επιβλήθηκε με δυο χρόνια αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση αρκεί να το δείξει και μέσα στο χορτάρι αφού η φανέλα της Ρεάλ είναι πάρα πολύ βαριά. Πολύ πιθανή η ισοπαλία στο παιχνίδι με μεγάλο ρίσκο

Η Λυών μπορεί να κέρδισε την Μετς με 0-2 δεν είναι όμως στα καλύτερα της αφού δεν δείχνει τα στοιχεία εκείνα που θα περίμενε κανείς μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή έβγαλε προβλήματα και η νίκη της Παρασκευής ήρθε μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο. 

Η Γιουβέντους είναι πρώτη στην Ιταλία μετά το 1-2 στην έδρα της Σπαλ το Σάββατο έχει τον Ρονάλντο πρώτο βιολί αλλά και αυτή δεν πείθει ο Σάρι είναι υπό αμφισβήτηση συνεχώς και η εικόνα της είναι μια ομάδα που τρέχει και δημιουργεί για τον Πορτογάλο. Οι αποδόσεις δείχνουν φαβορί την μεγάλη κυρία και συμφωνώ. Θα ρισκάρω στο διπλό με γκολ όμως αφού μόνο έτσι έχει αξία να ποντάρει κανείς το συγκεκριμένο παιχνίδι. 2@G

To be continued…

Πρώτη πρόταση

ΛΥΩΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2@G

Δεύτερη πρόταση

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ Χ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Χ

Τρίτη πρόταση

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G@OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.