Είναι και θέμα ρυθμού

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2021

Στον έναν μήνα που μεσολάβησε από την προηγούμενη διακοπή του Πρωταθλήματος, είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Αρης βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.

 Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσίασε σημαντική αγωνιστική βελτίωση, κάτι που αποτυπώνεται τόσο από τις εμφανίσεις της ομάδας, όσο ασφαλώς και από τα αποτελέσματα. 

Τρεις νίκες και μία ήττα, με τέρματα εννέα υπέρ και τρία κατά, είναι η συνολική συγκομιδή των Κιτρινόμαυρων στους τέσσερις αγώνες, από την προηγούμενη διακοπή του Πρωταθλήματος μέχρι τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Βόλο. 

Αυτό που έχει αξία για την ομάδα, όμως, είναι να καταφέρει με την επανέναρξη να παρουσιαστεί ξανά αποτελεσματική και ουσιαστική στα παιχνίδια της.

 Στο διάστημα της διακοπής λοιπόν το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί ο ρυθμός και ο Αρης να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, με αποτελέσματα που θα τον φέρουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Το θέμα του ρυθμού “απασχολεί” τον Άκη Μάντζιο αυτό το διάστημα και γι αυτό μέσα από τη μίνι προετοιμασία των δύο εβδομάδων επιδιώκει με σωστή διαχείριση να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα του και παράλληλα να βελτιώσει τις αδυναμίες της και παράλληλα να εξελίξει τα δυνατά σημεία που εμφάνισε στο προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.