Είναι γκέι η Μαντόνα; Το come out (;) της 64χρονης και η πιθανή ερωμένη της

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2022

Χαμό προκάλεσε στα social media η Μαντόνα. Η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο στο Tik Tok, υπαινισσόμενη (ως πλάκα;) ότι είναι γκέι.

Όπως θα δεις, η Μαντόνα στέκεται στο μπάνιο της, κρατά ροζ εσώρουχα και αστοχεί να τα βάλει στον κάδο με τα άπλυτα.

«Αν το χάσω, είμαι γκέι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και δείχνει να τα πετάει εκτός του κάδου επίτηδες!


@madonna

♬ original sound - nudy georges

Τα σχόλια στο βίντεο της Μαντόνα ήταν χιλιάδες, με τους περισσότερους από τους followers της τραγουδίστριας να προβληματίζονται για το αν είναι αλήθεια τα όσα λέει. «Κάνεις come out στα 64 σου;» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μήπως μόλις είδα τη Madonna να κάνει coming out, μπράβο της».


Είναι ζευγάρι με 24χρονη δημοφιλή ράπερ;

Το βίντεο αυτό έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από το φιλί που έδωσε στην 24χρονη Δομινικανή ράπερ Τοκίσα, στην παρουσία τους στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Οι δυό τους έχουν κυκλοφορήσει απο κοινού το τραγούδι  Hung Up on Tokischa στο βίντεο κλιπ του οποίου υπάρχουν αρκετές... τρυφερές στιγμές των δυό τους, ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να συναντιούνται κατ'ιδίαν.

Στο παρελθόν, είχε δημοσιευτεί πως η 64χρονη «Βασίλισα της Ποπ» διατηρούσε σχέση και με άλλες γυναίκες. Ο λόγος για την Τζένι Σιμίζου, αλλά και για την Ινγκρίντ Κασάρες.

Η Μαντόνα προ ολίγων εβδομάδων χώρισε με τον χορογράφο, Αλαμάλικ Γουίλιαμς με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.