Eίναι γεγονός: «Το Metropolis 95.5 σου πλήρωσε τον μισθό για έξι μήνες»! Το όνομα του νικητή

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2020

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 6 μ.μ όλη η πόλη συντονίστηκε με το Metropolis 95,5. Ο λόγος; Η κλήρωση του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού διαγωνισμού που έγινε ποτέ: «Το Metropolis 95.5 σου πληρώνει τον μισθό για έξι μήνες».

Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή “Χωρίς ανάσα”, με τον Νίκο Κουλιανό και τον Μιχάλη Σαρόπουλο και μεγάλος νικητής που κέρδισε τους μισθούς έξι μηνών αναδείχθηκε ο κ. Γιάννης Αθανασίου.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που όλοι βιώνουμε οι νικητές των κληρώσεων δεν ήταν εφικτό να έχουν φυσική παρουσία στον σταθμό και έτσι η διαδικασία της κλήρωσης, έγινε σε live streaming και με την παρουσία στο στούντιο εκτός των παραγωγών, του συμβολαιογράφου Κωνσταντίνου Κοτσανίδη, της Marketing Manager Kατερίνας Σεφερλή, της Γραμματείας Διεύθυνσης Ειρήνης Σαββινίδου και του υπευθύνου των social media του Ομίλου Metromedia Αλέξανδρου Ανεσιάδη.

Προϋπόθεση της διαδικασίας ήταν ο νικητής που προέκυψε από την χθεσινή κλήρωση, να απαντήσει στην κλήση του παραγωγού και να βγει live στον αέρα του σταθμού. Στην περίπτωση που ο νικητής δεν απαντούσε μετά από δύο συνεχόμενες κλήσεις του σταθμού, το έπαθλο σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, θα περνούσε στον επιλαχόντα/ούσα.

Τελικά ο τυχερός νικητής περίμενε συντονισμένος και απάντησε απευθείας στην κλήση του σταθμού κι έτσι θα του πληρώνουμε τους μισθούς για έξι μήνες.

Το Μetropolis 95,5 πάντα δίπλα σου, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερους διαγωνισμούς και πλούσια δώρα!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.