«Είναι αυστηρά στην Αίγυπτο, να στηριχθούν οικονομικά όσοι χάνουν μεροκάματα»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αμίρ Μέγκαχεντ, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο με τον κορωνοϊό και την πρωτοβουλία που είχε ο ίδιος για να βοηθήσει τον κόσμο που δεν μπορεί να ζήσει με την κατάσταση αυτή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μένουμε σπίτι και εμείς εδώ, την προηγούμενη εβδομάδα σταματήσαμε τις προπονήσεις αφού η ομοσπονδία σταμάτησε το πρωτάθλημα, πρέπει να προσαρμοστούμε για να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας και τους εαυτούς. Για δύο εβδομάδες αρχικά θα πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, η κυβέρνηση λέει στον κόσμο και μέσω social media και από την τηλεόραση να μείνει μέσω στο σπίτι για να γλιτώσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Από χθες άρχισαν να πιέζουν για να κλείσουν τα καφέ και τα εστιατόρια γιατί ανέβηκαν τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες. Είναι σοβαρά τα πράγματα, έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως οι επιχειρήσεις με 20 εργαζομένους δεν θα πρέπει να δουλεύουν. Εχω κάνει μια ενέργεια στο Instagram και καλώ τις ομάδες να βοηθήσουν τους ανθρώπους που χάνουν το μεροκάματό τους και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, να τους στηρίξουμε οικονομικά. 

Λέω σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου να μείνουν στο σπίτι, ο καθένας μπορεί να θεωρεί πως είναι δυνατός αλλά θα πρέπει να σκέφτεται και τους υπόλοιπους. Καθίστε στο σπίτι σας, διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε τηλεόραση, μείνετε μέσα για 2-3 εβδομάδες μέχρι να περάσει αυτή η κατάσταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.