Είναι αλήθεια ο ίδιος ΠΑΟΚ;

Γιώργος Πετρίδης20 Ιουλίου 2020

Από τα πολλά οξύμωρα σχήματα του ΠΑΟΚ της σεζόν που ολοκληρώθηκε χθες, ήταν και τα αποτελέσματα του στα πλέι οφ. Έμεινε αήττητος εκτός έδρας όμως εντός έδρας περιορίστηκε στη νίκη επί του ΟΦΗ. 

Στα τρία τελευταία μάλιστα παιχνίδια του στην Τούμπα, ο Δικέφαλος έμεινε χωρίς γκολ. Ποια, η ομάδα που μέτρησε 69 συνεχόμενους αγώνες Πρωταθλήματος με τουλάχιστον γκολ. Ήταν η ίδια ομάδα που είχε αυτονόητο το γκολ και στο φινάλε της σεζόν «μάτωνε» για να βρει δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο «0» κατά σειρά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη φτάνοντας σε ένα σερί που είχε να εμφανιστεί πέντε ολόκληρα χρόνια. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο φινάλε της σεζόν 2014-15 για να βρούμε την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ σε τρία διαδοχικά, εντός έδρας παιχνίδια του...

24 Μαίου 2015: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-0

27 Μαίου 2015: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

3 Ιουνίου 2015: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1

Αν συνυπολογίσουμε το τελευταίο, εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου και το πρώτο των πλέι οφ -εκείνα δηλαδή με τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόνο απέναντι στον ΟΦΗ (3-1) στα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Τούμπα. Τρία γκολ σε έξι διαδοχικά εντός έδρας ματς στα οποία έκανε 69 τελικές!

Είναι αλήθεια λοιπόν ο ίδιος ΠΑΟΚ που «πυροβολούσε» χωρίς σταματημό στην προηγούμενη διετία;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.