«Είμαι σε καραντίνα, τα πράγματα σιγά σιγά οδηγούνται σε κανονικότητα»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Σανγκάι Σαρκς, Μάνος Μανουσέλης, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα με τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Επέστρεψα εδώ και 4 μέρες στην Σανγκάη γιατί η ομοσπονδία μας είπε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου. Εγώ που ήρθα στην Κίνα και οι τρεις ξένοι παίκτες, είμαστε σε καραντίνα 14 ημερών και θα μπούμε στις προπονήσεις στις 29 Μαρτίου. Η ομάδα μου μένει σε ξενοδοχείο που είναι κοντά στο γήπεδο, οι περισσότερες έχουν κάποια βάση και το γήπεδο είναι μέσα ή κάπου κοντά».

Για τις διαφορές που βλέπει από την ώρα που έφυγε και τώρα που γύρισε: «Είμαι σε καραντίνα, δεν έχω δει πολλά πράγματα και σιγά σιγά αρχίζουν να μπαίνουν σε μια κανονικότητα. Δεν ξέρω αν με χαρά κάνει ο κόσμος αυτό που λέει η κυβέρνηση εδώ στην Κίνα, το θέμα όμως είναι το κάνουν. Εδώ δημιούργησαν στον κόσμο τη σκέψη πως οποιοσδήποτε είναι φορέας της νόσου και θα πρέπει να προσέχει. Στο αεροδρόμιο όταν επιστρέφαμε επειδή ήμασταν πτήση από Ευρώπη, κάποιοι δεν ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί μας. Βέβαια εδώ φαίνεται πως τα χειρότερα πέρασαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.