«Είμαι εδώ» φώναξε ο Μιχαηλίδης με γκολ και ασίστ στη νίκη του ΠΑΟΚ Β

Γιώργος Καστάνης12 Δεκεμβρίου 2022

Είναι ασταμάτητος. Όπως και ο ΠΑΟΚ Β. Δείχνει πανέτοιμος από κάθε άποψη για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα. Δείχνει πως έχει ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τον είχε αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Θυμίζουμε πως στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 23χρονος αμυντικός στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, είχαν δείξει πως είχε υποστεί ολική χρήση πρόσθιου χιαστού, ρήξη μηνίσκου και κάκωση στον έσω πλάγιο.

Σήμερα είναι ξεκάθαρο: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι εδώ. Παρών!

Το λέει με κάθε τρόπο: “Είμαι εδώ”. Το βλέπει και ο Λουτσέσκου που τον είχε μαζί του στην προετοιμασία που έκανε η πρώτη ομάδα στην Λάρνακα. Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτοιμος για την επιστροφή του. Χθες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Πέτυχε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου με κεφαλιά, μοίρασε την ασίστ για το τρίτο γκολ που σημείωσε ο Γρόσδης με προβολή.

Έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη.

Ο Μιχαηλίδης από την έναρξη της φετινής σεζόν δεν έπαιξε σε κάποιο ματς της πρώτης ομάδας. Ήταν όμως παρών στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ Β. Έπαιξε σε τέσσερα (4) ματς, εκ των οποίων τα τρία (3) ως βασικός. Συμμετείχε σε 225 λεπτά και πέτυχε ένα γκολ.

Δείχνει αναγεννημένος και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί, ως η πρώτη εσωτερική μεταγραφή της επαγγελματικής ομάδας του ΠΑΟΚ, υπό την έννοια πως δεν είχε παίξει σε επίσημο ματς από την έναρξη. Ο Μιχαηλίδης που είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ του Δικεφάλου αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.



Θυμίζουμε πως στην πρώτη του σεζόν στην πρώτη ομάδα, την σεζόν 2019-2020, έπαιξε σε εννέα παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Τη σεζόν 2020-2021, συμμετείχε σε 27 ματς και δεν πέτυχε γκολ. Τη σεζόν 2021-2022, αγωνίστηκε σε 26 ματς και πέτυχε δύο γκολ. Τραυματίστηκε την Άνοιξη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, έμεινε εκτός και επιστρέφει φουριόζος, έτοιμος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση που θέλει να “εξαπολύσει” στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Μιχαηλίδης, με βάσει τα όσα είχε δείξει στο παρελθόν, μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.