Είδαν τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ η Άννα και η Όλγα: «Συναίσθημα που δεν περιγράφεται»

Κώστας Πετρωτός21 Φεβρουαρίου 2021

Η επιθυμία της Άννας, που δίνει «μάχη» με τον καρκίνο, ήταν να δει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί η επαφή της με την Τούμπα της δίνει δύναμη για να συνεχίσει. Με το μήνυμά της πριν από μερικές μέρες είχε συγκινήσει.




«Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ζωή μου. Και η θεραπεία και η στήριξη στον αγώνα μου κατά του καρκίνου... Σφίγγεται η ψυχή μου που δεν μπορώ να τον δω... Απλά θέλω να πάω γρήγορα στο γήπεδο γιατί δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω» ανέφερε η φίλη των «ασπρόμαυρων».

Σήμερα (21/2) ήρθε η στιγμή η επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα, καθώς βρέθηκε στο γήπεδο στον αγώνα με την Λαμία, ως καλεσμένη της ΠΑΕ, μαζί με την Όλγα, μία ακόμη αγωνίστρια της ζωής. Μάλιστα, μετά το φινάλε του ματς φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησαν και στην κάμερα του Metrosport.gr: 

«Αναγκαστικά είμαστε μέσα. Σήμερα το ότι έγινε και μπορέσαμε να έρθουμε εδώ ήταν κάτι απερίγραπτο. Δεν περιγράφεται. Είναι ένα συναίσθημα που μας δίνει ενέργεια και ευχαριστούμε πάρα πολύ την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.