«Είχε έρθει για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο Ζίβκοβιτς, στον ΠΑΟΚ βρήκε τον εαυτό του»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο εκπαιδευτής προπονητών FIFA, Μίλαν Πάβλοβιτς, και μίλησε για τον Πρίγιοβιτς, τον Ζίβκοβιτς, μια πιθανή συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ αλλά και πως ο Αντρίγια είχε φτάσει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε μικρή ηλικία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Πρίγιοβιτς: «Θα ήταν φανταστικό να παίξουν τριάδα Τζόλης, Ζίβκοβιτς και Πρίγιοβιτς. Αφησε το στίγμα του στον ΠΑΟΚ, κάποιες στιγμές ήταν όλος ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που έχει το χάρισμα του γκολ και είναι σπάνιο αυτό. Οι σκόρερ δεν έχουν τιμή γι΄αυτό και είναι ακριβοπληρωμένοι. Ενας παίκτης σαν τον Πρίγιοβιτς αντέχει την πίεση και βοηθάει όλη την ομάδα».

Για τον Ζίβκοβιτς: «Μου έκανε έκπληξη όταν πήγε στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς. Είχε έρθει για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο παίκτης, τον έφερε ο Τζόρτζεβιτς, δεν υπήρχε λύση για να τον αποκτήσουμε. Τον παρακολούθησα στη συνέχεια, πήγε στη Παρτιζάν και εκεί εκτοξεύθηκε μέχρι το Πρωτάθλημα Νέων που είχε εξαιρετικούς συμπαίκτες, όπως ο Μίτροβιτς, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και άλλοι. Εφυγε νωρίς από τη Σερβία ο Αντρίγια όπως και άλλοι παίκτες. Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση και τον ανταγωνισμό, τότε δεν μπορείς να πας σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα. Βρήκε τον εαυτό του ο Αντρίγια, έβαλε σημαντικά γκολ και αν έρθει και ο Πρίγιοβιτς μπορούν να γίνουν ωραία πράγματα. Τον παρακολουθούν από την Εθνική Σερβίας, έχουμε μπροστά μας τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ».

Για τον Ηρακλή: «Ανοίξατε ένα θέμα που με πονάει πάρα πολύ. Ο Ηρακλής δεν το αξίζει αυτό, εύχομαι να βρει τον δρόμο του και το Καυτανζόγλειο να γεμίσει ξανά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.