Είχε δίκιο ο Κύργιος: Παράπονα και της Κρεϊτσίκοβα για χρήση μαριχουάνας στις εξέδρες

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τα παράπονα του Νικ Κύργιου στον διαιτητή κατά την διάρκεια αγώνα του για το US Open, πως θεατές κάπνιζαν μαριχουάνα δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο, ώσπου ήρθε η επιβεβαίωση για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, από την Τσέχα συναθλήτριά του, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στις 31 Αυγούστου, ο Κύργιος αντιμετώπιζε τον Μπονζί, και σε ένα διάλλειμα κατά την διάρκεια του 2ου σετ, πηγαίνοντας προς τον πάγκο είπε χαρακτηριστικά στον διαιτητή του αγώνα πως: «Δεν θέλεις να υπενθυμίσεις στον κόσμο να μην το κάνει; Όχι; Ήταν γ@μ#μ*νη μαριχουάνα. Μαριχουάνα! Δεν υπήρχε περίπτωση να παραπονεθώ για μυρωδιά από φαγητό» με τον επίσημο του αγώνα απλώς να υπενθυμίζει στους θεατές πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσω των μεγαφώνων. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας εξήγησε μετά τον αγώνα πως έχει άσθμα και δεν είναι ότι καλύτερο για τον ίδιο να αναγκάζεται να μυρίζει καπνό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το ίδιο πράγμα συνέβη και στον αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα μεταξύ Σινιάκοβα/Κρειτσίκοβα και Πέρεζ/Μελιχάρ. Συγκεκριμένα η Τσέχα, Κρεϊτσίκοβα, έκανε με την σειρά της και αυτή παράπονα στον διαιτητή για χρήση μαριχουάνας εντός του σταδίου. Ο Καντέρ Νουνί, ο επίσημος του αγώνα, ήταν εμφανές πως ήρθε αρχικά σε αμηχανία, όμως στην συνέχεια (σε αντίθεση με τον συνάδελφό του που ήταν στην περίπτωση του Κύργιου) δεν αρκέστηκε στην τυπική ανακοίνωση μέσω των μεγαφώνων και απευθύνθηκε προσωπικά στον «ύποπτο» χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικές χειρονομίες με τις οποίες τον καλούσε να σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει επειδή μυρίζει στον αγωνιστικό χώρο και να... συγκρατήσει των εαυτό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.