Είχε απορρίψει νεαρούς διεθνείς από Ισπανία, Ολλανδία ο Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης22 Ιανουαρίου 2020

Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που έφυγε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν όμως αρκετά στοιχεία για παίκτες που είχαν αξιολογηθεί αναλυτικά (μέσα από εντατικές παρακολουθήσεις και συνεχόμενα ταξίδια των ανθρώπων της ομάδας), είχαν γίνει σχετικές εισηγήσεις για την απόκτησή τους, όμως απορρίφθηκαν από τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα λίγους μήνες πριν αποχωρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός (είναι ο πλέον επιτυχημένος σε επίπεδο αποτελεσμάτων στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν μπορεί να παραγνωριστεί) είχε δεχθεί εισηγήσεις για την απόκτηση νεαρών – ποιοτικών διεθνών παικτών από την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Τα ονόματα των παικτών δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κυρίως διότι από την στιγμή που δεν έκανε την τελική κίνηση ο ΠΑΟΚ, αξιολογήθηκαν και αποκτήθηκαν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε βάσει του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που παραθέτουμε; Πως είχε γίνει αναλυτική προεργασία από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την απόκτηση νεαρών, διεθνών Ευρωπαίων παικτών, είχαν γίνει οι σχετικές εισηγήσεις στα ανώτερα κλιμάκια (με αποδέκτη φυσικά και τον προπονητή που πάντα είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος), όμως τα θέματα αυτά δεν προχώρησαν εξαιτίας της απόφασης του πρώην τεχνικού να μην δεχθεί να “τρέξουν” οι διαδικασίες. Προφανώς και ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην ρήξη του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου και την αποχώρησή του ήταν και αυτός. Άλλωστε και ο ίδιος δημόσια είχε υποστηρίξει πως διαφώνησε με τον Γιώργο Σαββίδη για θέματα της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.