«Είχα προτείνει τον Τσιμίκα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2020

Ο Νίκος Πελίτογλου μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στον Κώστα Τσιμίκα που είναι έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ και αποκάλυψε πώς τον είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έκαναν πρόταση για να αποκτήσουν τον διεθνή αμυντικό.

«Μικρός αγωνιζόταν αριστερό χαφ. Είναι πολύ γρήγορος, έχει πολύ ωραία σέντρα, αλλά δεν έχει δείξει την ικανότητά του στις ντρίπλες, που είναι και το προσόν του. Τα χαρακτηριστικά που έχει ο Τσιμίκας είναι κατάλληλα για την Πρέμιερ Λιγκ. Του ταιριάζει απόλυτα. 

Στα 14 του τον πηγαίναμε και τον δείχναμε παντού. Τον κατεβάσαμε στην Παιανία, τον πηγαίναμε σε τουρνουά που συμμετείχαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πρώτα είχαμε πάει τον αδερφό του για να κλείσει στον Παναθηναϊκό. Μετά έγιναν διάφορα πράγματα και τελικά, κατέληξε στον Πανσερραϊκό. 

Βέβαια, εγώ τον πρότεινα και στον ΠΑΟΚ και είχα πει τότε στον Πουρλιοτόπουλο να πάρουν τον Κώστα (άλλωστε ήταν διακαής πόθος του Πουρλιοτόπουλου) αλλά ο Δικέφαλος  δεν πήρε κανένα από τα δυο αδέρφια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.