«Είχα πει στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες θα τους στεναχωρήσω»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2020

Τρομερές δηλώσεις από τον αρχηγό του Άρη, Γιώργο Δεληζήση, που ανέφερε ότι είχε... προειδοποιήσει τους φίλους του τους ΠΑΟΚτσήδες από την Γαλατινή πως θα τους νικήσει η ομάδα του!

«Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σ΄ έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν θέλω να σταθώ στο πώς παίξαμε αλλά στην καυτή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν τρομερός. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Ήταν μαγικό αυτό που έγινε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και σε όσους αγαπούν τον Άρη και στις οικογένειές μας».

Ο έμπειρος σέντερ μπακ είπε για το ματς πως «αρχικά ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε. Του δώσαμε χώρο αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Γυρίσαμε το παιχνίδι και μετά το 2-1 το πιστέψαμε. Για μένα το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το επόμενο. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά έχουμε σπουδαία παιχνίδι με αρχή το παιχνίδι του Κυπέλλου, πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό για να πάρουμε το παιχνίδι».

Το καλύτερο όμως στις δηλώσεις του το είχε για το τέλος: «Στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή τους είχα πει θα τους στεναχωρήσω. Τους είχα πει θα κερδίσουμε. Κράτησα τον λόγο μου, όμως τον Δέλη τον αγαπάνε. Έχει αλλάξει η ομάδα και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Την πατήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια γιατί νομίζαμε ότι θα τα κερδίζαμε εύκολα. Αν είχαμε την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και σε άλλα παιχνίδια, σίγουρα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».

«Η Θεσσαλονίκη βάφτηκε στα χρώματα του Άρη»

Από την πλευρά του ο Λίντσεϊ Ροζ είπε: «Παίξαμε σαν Άρης. Ήταν μία φοβερή εμπειρία για μένα. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Το γήπεδο ήταν τρομερό. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Αυτήν την ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ τον κόσμο.

Αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν μία τέλεια βραδιά για εμάς. Αξίζαμε να κερδίσουμε στα δύο από τα τρία ντέρμπι που παίξαμε. Εγώ ναι έπαιξα δεξιός μπακ. Δεν είναι η θέση μου και δυσκολεύτηκα. Όμως ο προπονητής μου με χρειάστηκε εκεί. Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη στον κόσμο του Άρη και την οικογένειά μου. Έχω παίξει τρία ματς δεξιός μπακ και είχαμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Τελικά ο κόουτς μάλλον έχει δίκιο για την θέση μου. Η Θεσσαλονίκη επίσης είναι βαμμένη στα χρώματα του Άρη. Βάφτηκε στα χρώματα του Άρη. Γενικά τα πάμε πιο καλά στα ντέρμπι. Είμαστε μεγάλη ομάδα».

«Νίκη που μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

Ο μέσος του Άρη, Λούκας Σάσα στάθηκε στη σημασία που έχει στο ψυχολογικό κομμάτι η νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που αφιέρωσε στην μνηστή του: «Δόξα τον θεό αποδέχθηκε την πρόταση που της έκανα και οφείλω να της αφιερώσω το γκολ, γιατί σε άλλη περίπτωση θα κοιμόμουν στον καναπέ απόψε (σ.σ. γέλια)».

Για το γκολ που σημείωσε και που αποδίδει τη νίκη του Άρη: «Κατά τη γνώμη μου το κλειδί ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κουέστα αποσόβησε δύο δύσκολες φάσεις. Στη συνέχεια μπορέσαμε αποδίδοντας καλά όχι απλά να κερδίσουμε αλλά και να πετύχουμε ένα μεγάλο σκορ».

Για την εμφάνιση του Κουέστα: «Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τον τίτλο του MVP πολλοί παίκτες, όχι μόνο ο Κουέστα, αλλά και ο Φραν Βέλεθ έπαιξε πολύ καλά. Μακάρι κάθε εβδομάδα να έχουμε και από μια επιτυχία».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε σήμερα, αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και τα οποία είναι πολύ δύσκολα».

Για τα γκολ που σκόραραν οι αμυντικοί: «Αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι όλοι οι παίκτες αμύνονται και όλοι επιτίθενται. Όταν έχουμε ομαδικό πνεύμα και παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους, είναι πολύ σημαντικό για την λειτουργία της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.