Εγκώμια Μακέλι για την καυτή Τούμπα

Κώστας Πετρωτός16 Απριλίου 2022

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι έκανε μία πολύ καλή διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ, δικαιώνοντας την επιλογή της UEFA να ορίσει διαιτητή elite στην αναμέτρηση. Προχθές, ο πολύπειρος ρέφερι αναχώρησεγια την πατρίδα του από την Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόβεν που θα γίνει στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ.

Λίγο πριν την πτήση είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους του ΠΑΟΚ που τον αναγνώρισαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Στη συζήτηση μαζί τους δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την έδρα του Δικεφάλου. «Απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν το κάτι άλλο!», είπε χαρακτηριστικά με νόημα ο Μάκελι σε μια μικρής διάρκειας συζήτησης κουβέντα που είχε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Μάλιστα κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ που συζήτησαν μαζί του, του είπαν ότι στο επόμενο ματς που θα σφυρίξει τον Δικέφαλο να είναι… γουρλής και εκείνος τους θύμισε ότι με αυτόν διαιτητή, τον περασμένο Μάιο ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.