«Εγκληματικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο με το χαράτσι στον αθλητή»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ  Αριστείδης Θάνος, ο οποίος ζήτησε να καταργηθεί το χαράτσι για την έκδοση κάρτας εισόδου αθλητή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. 

«Συσσωρεύτηκαν πολλές καταγγελίες με διαφορετικά γεγονότα. Έλλειψη θέρμανσης σε γήπεδα, πλημμύρες σε εμβληματικά στάδια, κολυμβητήρια να κλείνουν και το πιο εγκληματικό ήταν αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο όπου έχει ξεσηκώσει τους αθλητές του στίβου αφού τους ζητήθηκε έξτρα συνδρομή από 5 έως 12 ευρώ το μήνα για να μπορούν να χρησιμοποιούν το στάδιο για να προπονηθούν. Μάλιστα, έγινε ερώτηση από εμάς στη Βουλή ώστε να καταργηθεί αυτό το χαράτσι που θα έχει ισχύ από 1 Δεκεμβρίου. 

Η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζόγλειου ενώ θα έπρεπε να διεκδικεί από το αρμόδιο υπουργείο γενναία αύξηση των κονδυλίων για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων ζητάει από τις οικογένειες να γίνουν οι χρηματοδότες τους. Η ασφαλής λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν επιτυγχάνεται από την παρακολούθηση με την κάρτα αθλητή όσων χρησιμοποιούν τους χώρους, αλλά με προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού και γενναία αύξηση των κονδυλίων για το ΚΕΣ. Ο λαός πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι δημόσιος και δωρεάν με σύγχρονα γήπεδα και εγκαταστάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.