Ο Γιακουμάκης αφήνει την Ευρώπη και μετακομίζει στη Ιαπωνία

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Γιακουμάκη ήταν ανέκαθεν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και εκπλήξεις. Ένα μοτίβο, από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει, αφού για άλλη μια φορά έρχεται να κάνει τη διαφορά και να εγκαταλείψει τα ευρωπαϊκά γήπεδα. 

Σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ισχυρίζεται βρετανικό δημοσίευμα, το οποίο θέλει τον Έλληνα άσσο να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ιαπωνία. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως ο Έλληνας επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία (Σαμπντόρια) και υπήρχαν κάποιες φήμες για Γαλλία (Μπορντό), σημερινό δημοσίευμα της Daily Record αναφέρει πως η Σέλτικ συμφώνησε με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως διεθνής άσος παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιαπωνία και είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να αλλάξει ήπειρο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ιάπωνες θα αποκτήσουν ένα πολύ δυνατό όπλο στην ομάδα τους αφού ο Γιακουμάκης  αναδείχθηκε την περσινή σεζόν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 13 γκολ. Φέτος έχει πετύχει ήδη 8 και ένα από αυτά ήταν στους ομίλους του Champions League. Πριν από την Σέλτικ, ο Έλληνας φορ ήταν στην ολλανδική Φένλο, με την οποία αναδείχθηκε επίσης πρώτος σκόρερ με 26 γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.