Εγκαίνια νέου γηπέδου και παρουσίαση μεταγραφών από την Κόλος

Πέτρος Χαριζακλής03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Κολός Κοβαλίβκα στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στο «Κλ.Βικελίδης». Η αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» την Τετάρτη το μεσημέρι έκαναν εγκαίνια στο νέο τους γήπεδο παρουσία του προέδρου της, Αντρέι Ζασούσκα και του προέδρου της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αντρέι Παβέλκο.

Το event που έγινε έλαβε χώρα στο χωριό Κοβαλίβκα και είχε πλήθος κόσμου, εκπροσώπων των ΜΜΕ και εκλεκτών καλεσμένων. Ολοι αυτοί ξεναγήθηκαν στο νέο γήπεδο της Κολός.

Παβέλκο και Ζασούσκα απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ ακολούθησε και η παρουσίαση της της φανέλας μαζί με την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτωμάτων της, των Νόβακ, Ισαιένκο, Κουτσέρουκ, Κραβτσένκο και Σελέζνιοφ.

Ο πρόεδρος της ουκρανικής ομάδας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στα γήπεδα και πως το γεγονός αυτό θα εμπνεύσει την ομάδα για νέες επιτυχίες.

Το πρώτο παιχνίδι της Κολός στο νέο της γήπεδο θα παιχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Λβιβ, για την 2η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο με την ανακατασκευή του γηπέδου:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.