Έγινε πράξη: «Χοσέ Άνχελ Κρέσπο» ονομάστηκε το γήπεδο της πόλης του

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Ύψιστη τιμή για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αφού πλέον και τυπικά το νεόκτιστο γήπεδο του Λόρο Ντελ Ρίο, της ιδιαίτερης πατρίδας του,πήρε το όνομά του.

Η τελετή για την νέα ονομασία του γηπέδου, έλαβε χώρα χθες (30/6), παρότι η σχετική απόφαση είχε παρθεί αρκετούς μήνες πριν, με τον Ισπανό αμυντικό να μην έχει την δυνατότητα όμως να βρίσκεται σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του λόγω υποχρεώσεων με τον ΑΠΟΕΛ. 

Τοποθετήθηκε μια μεγάλη επιγραφή με το νέο όνομα στο κέντρο του γηπέδου, μίλησαν οι επίσημοι της τοπικής κοινωνίας ενώ στη συνέχεια οι νεαροί λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Έστω και απο απόσταση, ο «Guarantee» εξέφρασε την τιμή που ένιωσε για το γεγονός αυτό. Μέσω Instagram σε μια συγκινιτική ανάρτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνιζόταν στην ηλικία των 10 και μοιράστηκε μια ιστορία. Έβλεπε τον Σεμπαστιάν Κορόνα να παίρνει μεταγραφή στην Σεβίλλη και αναρρωτήθηκε «Γιατί να μην μπορώ να το κάνω και γω;». Τελικά χρειάστηκαν πολλές θυσίες, κόπος και επιμονή όσπου τα κατάφερε και ο ίδιος, ενώ έχει πίστη ότι οι νεαροί θα βλέπουν το όνομά του στην επιγραφή και θα συνειδητοποιούν πως και αυτοί μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Κρέσπο μπορεί να μην έκανε την καριέρα που ονειρεύεται ο μέσος νεαρός Ισπανός που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όμως εκτός από το ότι κατάφερε να αγωνιστεί στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης και στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η προσωπικότητά του και η εργατικότητά του που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ στην ποδοσφαιρική του «Ιθάκη», τον ΠΑΟΚ, έγραψε και το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι ντόπιοι με την σειρά τους, θέλησαν να τον τιμήσουν κατ' αυτόν τον τρόπο και πλέον, οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Λόρο Ντελ Ρίο, θα έρχονται σε επαφή με ένα εναλλακτικό πρότυπο ποδοσφαιριστή, ξεφέυγοντας από αυτό του παίκτη-σταρ που είναι και το διαδεδομένο.

H ανάρτηση του Κρέσπο:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.