Έγιναν πληρωμές στο Ιβανώφειο, ζητούνται παίκτες το ταχύτερο!

Στέλιος Παρθενάκης21 Ιανουαρίου 2022

Ο Ηρακλής πληρώνει την έλλειψη διοικητικής ικανότητας καθώς έφτασε στο σημείο να έχει ξεμείνει με μόλις δύο ξένους παίκτες (Γκάρετ, Ντολεζάι) και το μόνο θετικό στην απόλυτα προβληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ότι ο επόμενος απαιτητικός αγώνας είναι στις 12 του Φλεβάρη.

Οι λόγοι αποχώρησης των ξένων παικτών δεν είναι αποκλειστικά οικονομικοί. Χθες, η ΚΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε πληρωμές σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Το θέμα όμως είναι, τι προτίθεται να κάνει για να ενισχύσει την ομάδα. Εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα, η διοίκηση διώχνει τους παίκτες με την ανοργανωσιά της και την έλλειψη ικανότητας και ο Κώστας Μέξας προσπαθεί να βρει αντικαταστάτες. Κάνει εισηγήσεις, μπαίνει σε διαδικασία επαφών με τους αθλητές αλλά όταν το ζήτημα φτάνει στη δικαιοδοσία της διοίκησης (ως δια μαγείας), οι συμφωνίες χαλάνε και οι παίκτες δεν έρχονται.

Μέχρι και σήμερα, ο Ηρακλής έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ξένου παίκτη και στη διάρκεια του δεύτερου γύρου – αρχίζει μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό – μπορεί να κάνει ακόμη τρεις αλλαγές. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Κώστας Μέξας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το επόμενο απαιτητικό παιχνίδια για τον Ηρακλή είναι στις 12 Φεβρουαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.