Θλίψη στον Ολυμπιακό Βόλου: Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στον Ολυμπιακό Βόλου και γενικότερα στην ποδοσφαιρική οικογένεια ο θάνατος του Αντώνη Μάνδαλου στα 61 του χρόνια. Ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας κατέχοντας και το ρεκόρ συμμετοχών σ’ αυτήν (458 σε ματς πρωταθλήματος σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική). Ο πρώην ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ιδιωτικό ιατρείο με σκοπό να εξεταστεί, αλλά στην αναμονή υπέστη ανακοπή καρδιάς. 

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου εκεί που διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός αφού οι προσπάθειες ανάνηψης με ηλεκτροσόκ που πραγματοποιήθηκαν δεν είχαν αποτέλεσμα. Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε από τους γιατρούς αμέσως στον Μίλτο Καλόγηρο, πρόεδρο της ΕΠΣΘ, ο οποίος τον συνόδεψε αρχικά στο ιδιωτικό ιατρείο, έχοντας ειδοποιηθεί ότι ο Αντώνης Μάνδαλος δεν ένιωθε καλά.

Ο Αντώνης Μάνδαλος, τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις Μικτές της ΕΠΣΘ,  γεννημένος 26/05/1961 στον Αλίαρτο Βοιωτίας και είχε πάει από τα 19 του στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Παναλίαρτο, περνώντας όλη του την ποδοσφαιρική ζωή σ’ αυτόν, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ-χαφ. Τον Δεκέμβριο του 1990 είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ΑΕΚ, χωρίς η μεταγραφή να υλοποιείται τελικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.