«Έφυγε παντελονάτος από τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Γιώργος Τζοβάρας και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αντρέ έφυγε παντελονάτος από τον ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο μου δείχνει κάθε μέρα ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Οι κύριοι λόγοι να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Ήρθα στην πατρίδα για αποθεραπεία και επέστρεψα στη Σλόβαν και μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας είτε να πάω δανεικός κάπου, ή να αγωνίζομαι με τη δεύτερη ομάδα. Ο Απόλλων Λάρισας πίστεψε στις ικανότητές μου, έχει σοβαρό πλάνο, οργάνωση, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα και γ΄ αυτό επέλεξα να κάνω το restart στην ποδοσφαιρική μου καριέρα παίρνοντας μεταγραφή στους Θεσσαλούς. 

Ωρίμασα ποδοσφαιρικά και μη με την μεταγραφή μου στη Σλόβαν. Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν υψηλό και θα με βοηθήσει το πέρασμά μου από εκεί στη συνέχεια της καριέρας μου. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε top επίπεδο. Εύχομαι να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του και να αναδειχθώ και εγώ από αυτή την προσπάθεια».

Για την ευκαιρία που έδωσε ο ΠΑΟΚ στους Τζόλη και Μιχαηλίδη:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κι αυτό φαίνεται. Εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν να εξελίσσονται. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν έξτρα ώθηση στην ομάδα και σε συνδυασμό με τους έμπειρους θα βγάλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για την αποχώρηση του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ:

«Όσο έβλεπα τον Αντρέ από τις ακαδημίες μου έδειχνε ότι είναι ένας πραγματικός αρχηγός, που πήρε τα πάντα με τον σύλλογο και φεύγει παντελονάτος από την Τούμπα. Μόνο ευγνώμονες μπορούμε να είμαστε που είχαμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.