«Έφυγε» ο Σπύρος Σιούγγαρης! Πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Χάρης Δημαράς06 Μαρτίου 2021

Πένθος για τη Νάουσα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Σιούγγαρης, σε ηλικία 70 ετών. 

Ο εκλιπών διετέλεσε παράγοντας της Νάουσας τη χρυσή εποχή της ομάδας τη δεκαετία του '90 (με Τσιάρτα, Μάρκο, Κυζερίδη, Τρούπκο, Σαπάνη, Λάκη κλπ), ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ημαθίας στα νιάτα του. Μετά το τέλος της παραγοντικής του πορείας  στη Νάουσα, υπήρξε ατζέντης πολλών γνωστών Ελλήνων ποδοσφαιριστών και πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές. 

Για πολλά χρόνια η «βάση» του ήταν η Θεσσαλονίκη και η περιοχή της Καλαμαριάς. Τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε και ζούσε στη γενέτειρά του, τη Νάουσα, ενώ αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νάουσας.

Προ ημερών μάλιστα φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Αυτή δυστυχώς υπήρξε η τελευταία του συνέντευξη.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θωμάς Τρούπκος μάλιστα έκανε πριν από λίγο την εξής ανάρτηση: 

«Ο Σπυρος Σιουγγαρης υπηρξε λατρης του ποδοσφαιρου και μεγαλος γνωστης του αντικειμενου, συνδυασμός που σπανιζει στον χωρο μας. Ανακαλυπτοντας μεγαλα ποδοσφαιρικα ταλεντα της δεκαετιας του '90, δημιουργησε στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ μια ομαδα προτυπο για την οποια μιλουσε ολοκληρη η Ελλαδα.Υπηρξαμε συνοδοιποροι καθ ολη τη διαρκεια της καριερας μου κ η απωλεια του αφηνει στον Νομο μας κι οχι μονο,δυσαναπληρωτο κενο.Κ. Σπυρο ,κι εγω κι ο Γρηγορης ,σου χρωσταμε πολλα, καλο παραδεισο να εχεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.