Έφυγε με το διπλό από το Βόλο με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε από τα δεξιά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Κασάμι έκανε το σουτ με το αριστερό στέλνοντας της στα δίχτυα για το 1-0. Στο 36΄οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Μπακαμπού μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. 

Χαμηλό το τέμπο και στο δεύτερο μέρος αφού ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Στο 81’ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτη φορά όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από δύσκολη γωνία και με μια έμπνευση της στιγμής παραβίασε την εστία του Βόλου. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ αλλά ακυρώθηκε ορθά καθώς η μπάλα είχε βγει άουτ. 

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι η αποβολή του προπονητή του ΝΠΣ Βόλου, Κώστα Μπράτσου, με δυο κίτρινες σε λιγα δευτερόλεπτα.

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

 ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86΄Καρτάλης), Κάτσε (75΄Ταχάτος), Οζέγκοβιτς

 Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84΄Ντόη), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες (65’ Μασούρας), Φορτούνης (82΄Βαλμπουενά), Κανός (65΄Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82΄Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.