Έφυγε από την ζωή πρωταγωνιστής επιτυχημένης σειράς του Netflix

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Στο πένθος βυθίστηκε η παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή με την είδηση θανάτου του ηθοποιού Ανταμά Νιάν. Ο ηθοποιός από τη Γαλλία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έγινε ευρέως γνωστός, από τη σειρά του Netflix, Lupin, που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonard και την ταινία Furie.

Ο θάνατος του ηθοποιού ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη Ολιβιέ Αμπού, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία «Furie». Προς το παρόν τα αίτια του θανάτου του δεν είναι γνωστά. «Δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον για τέσσερα χρόνια, μοιραζόμενοι έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες» έγραψε. «Ήταν αφοσιωμένος, φλογερός, ακέραιος, ταλαντούχος, ισχυρός. Ήταν ο ήρωάς μου, ένας φίλος, ένας συνεργάτης» πρόσθεσε.

«Αντίο» στον συμπρωταγωνιστή στη σειρά Λουπέν είπε και ο Ομάρ Σι. «Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Ανταμά Νιάν, σπουδαίου ηθοποιού που είχα το προνόμιο και τη χαρά να παίξω δίπλα μου. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης... Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.