Έφυγε από τη ζωή ο Ζαν Πιερ Άνταμς μετά από 39 χρόνια σε κώμα

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

O άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική Γαλλίας, Ζαν Πιερ Άνταμς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών έχοντας μείνει για 39 ολόκληρα χρόνια σε κώμα.

Ο Ζαν Πιερ Άνταμς γεννήθηκε το 1948 στο Ντακάρ της Σενεγάλης και έγραψε πάρα πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Νις κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ενώ επίσης αγωνίστηκε 41 φορές με την Παρί και εκπροσώπησε 22 φορές την εθνική Γαλλίας παίζοντας για αυτήν από το 1972 μέχρι το 1976.

Ενώ όμως η φύση τον προίκισε με ταλέντο έτσι ώστε να διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στα γήπεδα και να φτάσει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους στόπερ του γαλλικού ποδοσφαίρου, στα 34 του χρόνια έσβησαν όλα τα όνειρα.

Στις 17 Μαρτίου 1982 ήταν που μπήκε για μία επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο, διάρκειας λίγων ωρών, στο νοσοκομείο του Λιόν, και έπεσε σε βαθύ κώμα λόγω ιατρικού λάθους, από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει ποτέ.

Για την ακρίβεια έμεινε σε κώμα για 39 χρόνια και την Δευτέρα (6/9) ανακοινώθηκε ο θάνατός του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νιμ, με την είδηση του θανάτου του να γεμίζει με θλίψη τους ανθρώπους του γαλλικού ποδοσφαίρου για τον επονομαζόμενο Black Rock.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.