Απώλεια για τον ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο νομικός Λάμπρος Μπίρδας

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/2), στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Λάμπρος Μπίρδας, οποίος επί σειρά ετών ήταν και στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ο διακεκριμένος νομικός με τη μακρά θητεία στον χώρο της δικαιοσύνης και κυρίως στο αθλητικό δίκαιο, έχασε την τελευταία του… “δίκη” παρά την άνιση μάχη που έδινε εδώ και αρκετές εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή.

Διακρίθηκε σε όλη του τη διαδρομή για το πείσμα του, την ευθύτητά του και τις ευαισθησίες του, ενώ δεν έκρυψε ποτέ τα θερμά αισθηματά του για την Αναγέννηση την οποία προσπάθησε να βοηθήσει πάρα πολλές φορές σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Με καταγωγή από το Καταφύγι Καρδίτσας σπούδασε στη νομική σχολή Αθηνών και έκανε μεγάλη καριέρα (διαδρομή όπως έλεγε ο ίδιος διότι απεχθάνονταν τους βαρύγδουπους τίτλους) ως δικηγόρος ενώ για κάποιο διάστημα διατέλεσε και στις πειθαρχικές επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα στις 12:00 στα Κοιμητήρια Καισαριανής, στο Καταφύγι Καρδίτσας.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πολύτιμος συνεργάτης, με πάθος και υψηλή νομική κατάρτιση»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του μέλους της νομικής της υπηρεσίας Λάμπρου Μπίρδα.

Ο Λάμπρος Μπίρδας υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, με πάθος και υψηλή νομική κατάρτιση και για πολλά χρόνια ενεργό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ με σημαντική προσφορά.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας για την απώλειά τους.

Καλό ταξίδι Λάμπρο…

ΠΑΕ Άρης: «Ειλικρινή συλλυπητήρια»

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του επί σειρά ετών συνεργάτη του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., Λάμπρου Μπίρδα. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Superleague: «Υπηρέτησε με μετριοπάθεια και ήθος την επιστήμη του»

H Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του έγκριτου δικηγόρου Λάμπρου Μπίρδα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Λάμπρος Μπίρδας υπηρέτησε με μετριοπάθεια και ήθος την επιστήμη του. Καλό ταξίδι...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.