Έφτασε στην Ελλάδα η σορός του Ντέλου, το μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Ιουνίου 2020

Με ανακοίνωσή τους οι ΣΦ ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν ότι η σορός του Δημήτρη Ντέλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από 25 μέρες, έφτασε στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστηκαν, παράλληλα, τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνταν. Η κηδεία, θυμίζουμε, ότι θα τελεστεί την Πέμπτη (4/6) στον καθεδρικό ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς στην Καλαμαριά.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται: «5 Μαΐου 2020. Μαύρη μέρα για την μεγάλη μας οικογένεια... Έχουν περάσει 25 ημέρες από την ημέρα που χάσαμε τον αδερφό, συνοπαδό, κολλητό, συνοδοιπόρο. Τον άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε και μας έφτιαχνε τη διάθεση. Τον άνθρωπο που πάντα θα έχουμε κάτι δικό του πάνω μας... Μετά από προσπάθεια και πολύ υπομονή επιτέλους η σορός του αδερφού μας έφθασε σήμερα στην πατρίδα...

Γι'αυτό λοιπόν θέλουμε να ενημερώσουμε συγγενείς φίλους και αδελφούς ότι την προσεχή Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 16:00 θα τελεστεί η κηδεία του αδερφού μας Δημήτρη στο καθεδρικό ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς στην Καλαμαριά και εν συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στα κοιμητήρια Καλαμαριάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο για την άμεση ανταπόκριση, το ενδιαφέρον και τη στήριξη που έδειξε ώστε να μαζευτεί το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν για να επιστρέψει εδώ η σορός... Συνυπογράφουμε τα λόγια της μητέρας του και μητέρας μας Μαργαρίτας Αθανασιάδου:

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας και την βοήθεια που προσφέρατε για τον επαναπατρισμό της σορού του αγαπημένου μου υιού. Εύχομαι ολόψυχα υγεία αγάπη και χαρά σε όλους.»

Υγ. Ντέλο ζεις

Υγ2 Επιθυμία της μητέρας είναι αντί για κατάθεση στεφάνων να γίνει δωρεά στο κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του κόσμου» (θα υπάρχει κουτί για δωρεά έξω από την εκκλησία).»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.