Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής του Άρη «Δεν θα πω πολλά, σιγά-σιγά θα κάνω παρεμβάσεις»

Γιώργος Στράντζαλης14 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα στη τεχνική του ηγεσία είναι ο Άρης, καθώς λίγο μετά τις 13:00, ο Άλαν Πάρντιου αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και έχει ήδη σηκώσει μανίκια για την επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων.

Ο έμπειρος Άγγλος τεχνικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ, και όπως είχατε διαβάσει ήδη μέσα από το Metrosport.gr έχει ενημερωθεί για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της νέας του ομάδας.

Ο Άγγλος προπονητής ήταν ιδιαίτερα λακωνικός στις δηλώσεις του και αρκέστηκε να πει μόνο ότι θα δουλέψει για τα αποτελέσματα και σιγά σιγά θα κάνει τις παρεμβάσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Υπάρχουν παίκτες που ξέρω. Έχω τη φιλοσοφία μου και τα θέλω μου. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις».

Eκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του Άρη, στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ( 18/09,8:00), έχοντας στο πλευρό του και τον Απόστολο Τερζή, ο οποίος είχε επωμιστεί το κοουτσάρισμα των «κιτρινόμαυρων» στα δύο τελευταία παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Χερμάν Μπούργος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξή του:






Ποιος είναι ο νέος προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου:

Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει αφήσει το στίγμα του στην Αγγλία ενώ έχει δοκιμαστεί και εκτός του Νησιού σε Ολλανδία και Βουλγαρία.

Η τελευταία δουλειά του Πάρντιου ήταν στη Βουλγαρία και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία ήταν υπηρεσιακός προπονητής από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Νωρίτερα διετέλεσε σύμβουλος της διοίκησης και τεχνικός διευθυντής της βουλγάρικης ομάδας, στην οποία πήγε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Αγγλος είναι έμπειρος προπονητής και με σπουδαία καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Για πέντε χρόνια (2010-2015) ήταν στον πάγκο της Νιουκάστλ, για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ρέντινγκ (1999-2003), για τρία χρόνια (2003-2006) στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, έχει περάσει για ένα χρόνο (2009-2010) από τη Σαουθάμπτον ενώ έχει δουλέψει και σε Τσάρλτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ. Εκτός Νησιού, ο Πάρντιου δούλεψε και στη Ντεν Χάαγκ πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.