Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ετέμπο: «Έτοιμος να παίξω»

Γιώργος Στράντζαλης04 Οκτωβρίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 14:00 ο Πίτερ Ετέμπο για να ενσωματωθεί στον Άρη και στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου, με τον ποδοσφαιριστή να έχει γίνει ήδη... απαραίτητος για τον προπονητή του πριν ακόμα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής λόγω της γραφειοκρατίας αλλά και άλλων θεμάτων, άργησε να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη κάτι που έγινε μετά από ένα μήνα από ότι έλεγε η αρχική εκτίμηση και τώρα μένει να αξιολογήσει ο Άγγλος τεχνικός την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε έτοιμος να παίξει με την ΑΕΚ αν το ζητήσει ο Πάρντιου: «Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ».

Όσο για τη συνεργασία του με τον γνώριμο από την κοινή τους θητεία στα αγγλικά γήπεδα Άλαν Πάρντιου, είπε: «Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά» και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.