«Έφτασε χαρτί στην ΕΕΑ που εμφανίζει τον Δρακόπουλο ότι κατέχει το 90% μετοχών της ΚΑΕ Ηρακλής»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Ο νομικός σύμβουλος του ΓΣ Ηρακλής, Αλέξης Αδαμίδης, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αποκάλυψε ότι έφτασε χαρτί στην ΕΕΑ από το ΓΕΜΗ που εμφανίζει τον Θόδωρο Δρακόπουλο να κατέχει το 90% μετοχών της ΚΑΕ Ηρακλής.

«Μέχρι 1% δεν χρειάζεται πόθεν έσχες. 92 είναι οι μέτοχοι που εμφανίζονται στην ΚΑΕ Ηρακλής και ο κ. Δρακόπουλος κατέχει λίγο κάτω από 1%. 

Μία καινούργια πληροφορία που έχει προκύψει είναι ότι έφτασε χαρτί στην ΕΕΑ από το ΓΕΜΗ που εμφανίζει τον κ. Δρακόπουλο να κατέχει το 90% μετοχών της ΚΑΕ Ηρακλής. Εγώ νομίζω ότι δεν έχει τίποτα και θα ζητήσουμε εγγράφως αύριο από την ΕΕΑ αυτά τα έγραφα που εμφανίζουν τον κ. Δρακόπουλο ως κάτοχο του 90% μετοχών. Υπάρχει μία περίεργη ιστορία εδώ. 

Τον έχουμε κάνει ήδη πέρα. Δεν υπάρχει ο κ. Δρακόπουλος. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα τρέξουν επιτυχώς την ομάδα στην Α2. Ο ΓΣ Ηρακλής θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Έγινε κακοδιαχείριση και άτυπα οι οφειλές της ομάδας είναι περίπου 350.000 ευρώ. Η ουσία είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου. Όταν κάποια άτομα θέλουν να μπουν σε μια ομάδα πρέπει να είναι έτοιμα για οτιδήποτε συναντήσουν».

 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.