Εφραιμίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στον τελικό - Γι' αυτό ξεχωρίζει ο Πήγασος»

Metrosport Team01 Απριλίου 2022

Ο παίκτης του Πήγασου Πολίχνης, Νικήτας Εφραιμίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, παρά την ήττα στον ημιτελικό από το Φοίνικα Σύρου, για το ελληνικό στοιχείο που έχει ο Πήγασος και για το μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φοίνικα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Μια ομάδα από δεύτερη κατηγορία, πολλοί από τους παίκτες είμαστε έμπειροι, έχουμε παίξει στην Α1 χρόνια. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια από τη αρχή να ανεβούμε, οποίος ήταν και ο πρώτος στόχος μας. Τα καταφέραμε και παράλληλα θέλαμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο όσο περισσότερο γινόταν, είχαμε δύο κληρώσεις με Κηφισιά και ΟΦΗ, παίξαμε καλά και προκριθήκαμε.

Αναφορικά με το πως αισθάνεται ότι στον Πήγασο είναι μόνο Έλληνες, ενώ στις άλλες ομάδες υπάρχουν και ξένοι παίκτες: «Αισθάνομαι μόνο περηφάνια. Σίγουρα οι ξένοι χρειάζονται, αλλά να είναι ποιοτικοί. Γιατί γεμίζουν οι ομάδες με ξένους, οι οποίοι δεν είναι καλοί παίκτες και ουσιαστικά επειδή είναι ξένοι και το επίθετό τους δεν είναι το κλασικό ελληνικό και "τρώνε" θέσεις από τους Έλληνες παίκτες. Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές ομάδες.

Δεν μιλάω για τους πολύ καλούς ξένους παίκτες που υπάρχουν, αυτοί είναι ευπρόσδεκτοι να ανεβάζουν το επίπεδο, να μάθουμε πράγματα από αυτούς. Ως Έλληνες έχουμε αυτή τη νοοτροπία, ξένος να είναι και ότι να ναι».

Για τον τελικό ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου: «Είναι βαρόμετρο ο Τζούριτς για τη Σύρο, αν θα παίξει και να θα είναι σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.