Εφιαλτικές προβλέψεις για σωρεία νεκρών - Σενάρια για νέα μέτρα

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Καθόλου ευοίωνες δε φαίνεται πως είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται από το μέτωπο της επιδημιολογικής κατάστασης στην χώρα, καθώς οι προβλέψεις των ειδικών κάνουν λόγο για εκατόμβη νεκρών.

Νέα μέτρα προ των πυλών

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, ο λόγος που η κατάσταση με τον κορωνοϊό επιδεινώνεται, είναι κυρίως η μη συμμόρφωση των πολιτών με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, για να αποτρέψει τη διασπορά του ιού.

Έτσι, αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο της λήψης νέων, σκληρότερων μέτρων, προκειμένου το σύστημα υγείας της χώρας να «ανασάνει».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως το ιικό φορτίο έχει εκτοξευθεί σε αρκετές περιοχές, με το Ηράκλειο να έχει αύξηση ύψους 433%, η Κέρκυρα 271% και τα Χανιά 157%.

Δεν επηρεάζονται από τα νέα μέτρα οι εμβολιασμένοι

Τα νέα μέτρα, όπως τονίζεται από πλευράς της Κυβέρνησης, δεν θα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς εάν χρειαστεί να παρθούν εν τέλει νέα και σκληρότερα μέτρα, θα έχουν να κάνουν με τους ανεμβολίαστους.

Πάντως, προς το παρόν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού rapid test στους ανεμβολίαστους, για την είσοδό τους σε Super Market.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.