Έφεση για να λάμψει η αλήθεια

Γιώργος Καστάνης08 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει όλα τα ατού του, στην μεγάλη δικαστική “μάχη” που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η έφεση κατατίθεται αύριο και στη συνέχεια θα οριστεί η δικάσιμος από την επιτροπή εφέσεων (αποτελείται από τρεις τακτικούς δικαστές). Αυτό λογικά θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Για να λάμψει η αλήθεια, όπως ξεκάθαρα τονίζει ο επίσημος ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή της περιβόητης υπόθεσης, πρέπει οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας να πείσουν τους τακτικούς δικαστές (εφέτες) να δικάσουν στην ουσία της υπόθεσης. 

Και όχι να στηριχθούν στο αμφιλεγόμενο πόρισμα – γνωμοδότηση, μίας επιτροπής που δεν έχει καμία απολύτως ισχύ στα αθλητικά δικαστήρια, υπό την σημερινή μορφή που λειτουργούν. Δηλαδή με τακτικούς δικαστές και όχι με δικηγόρους όπως συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια.

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να έχει βάσιμες ελπίδες για την ολική ανατροπή της ποινής αφαίρεσης των επτά βαθμών, όπως δήλωσε στο Metropolis 95,5 ο Τάκης Μπαλτάκος, θα πρέπει να πείσει τους δικαστές της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ότι πρέπει να δικάσουν επί της ουσίας την υπόθεση. Και εφόσον τα καταφέρουν, εκεί έχουν τα στοιχεία για να πείσουν πως δεν υφίσταται πολυϊδιοκτησία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.