Έφαγε σφαλιάρα κατά την διάρκεια αγώνα ο Κρμέντσικ και το γήπεδο έγινε... ρινγκ

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2022

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να μετατραπεί το γήπεδο σε... ρίνγκ, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμεντσικ. Ο άγριος καβγάς πραγματοποιήθηκε στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας όταν ο Τσέχος σέντερ φορ δέχθηκε φτύσιμο που και λίγο αργότερα...ξανάστροφη σφαλιάρα από αντίπαλό του.


Το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Περσίτζα και Μπόρνεο δεν εξελίχθηκε ιδανικά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κρμέντσικ είχε διαμάχη με τον μέσο των φιλοξενούμενων, Ντιέγκο Μίχιελς, ο οποίος έφτυσε προς το πρόσωπο του Τσέχου με τον τελευταίο να ανταποδίδει και να τον φτύνει κατάμουτρα και τον Μίχιελς να του ρίχνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Κι όμως η διαμάχη δεν σταμάτησε εκεί. Ο Κρμέντσικ έπεσε στο έδαφος με το όλο σκηνικό να γίνεται αντιληπτό από έναν εκ των βοηθών ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή. Ο ρέφερι της αναμέτρησης φώναξε τους δύο ποδοσφαιριστές δείχνοντας κίτρινη στον Κρμέντσικ και κόκκινη στον Μίχιελς, με τον παίκτη της Βόρνεο σε έξαλλη κατάσταση να ορμά προς τον Τσέχο χτυπώντας τον με γροθιά στο κεφάλι και ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.