ΕΕΑ: Πολλές παρουσίες και ένταση στην εκδίκαση της καταγγελίας Ολυμπιακού

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί και στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με πολυμελή παρουσία και από τα τρία «στρατόπεδα».

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από τους Αχιλλέα Μαυρομάτη, Λάμπρο Μπίρδα, αλλά και τον καθηγητή Εμπορικού Δικαίου στο ΑΠΘ, Θεόδωρο Κάτσα. Τους δικηγόρους συνόδευσε και Κώστας Φωτιάδης, δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Σουλούκου, Καρπετόπουλος, Χατζησαββάογλου, Τσιρώνης, Γιαννακού.

Από πλευράς Ξάνθης είναι οι Στράτος, Δασκάλακης, Παπαδοπούλου, Δετσαρίδης και ο εκπρόσωπος του Πολυχρόνη Συγγελίδη, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου.


Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και μάλιστα σημειώθηκαν και εντάσεις, με τις φωνές να ακούγονται μέχρι έξω, με τον ΠΑΟΚ να υπερασπίζεται με σθένος τις θέσεις του.  

Αυτή τη φορά και με δεδομένο ότι δεν θα υπήρχε αναβολή στην συνεδρίαση, η παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι έντονη. Γραπτός και ηλεκτρονικός Τύπος "γέμισαν" τον χώρο έξω από την αίθουσα που λάμβανε χώρα η συνεδρίαση ενώ νωρίτερα επιτράπηκε η λήψη πλάνων και φωτογραφιών μέσα από το αμφιθέατρο όπου θα γινόταν η εκδίκαση. Η ΕΡΤ έδωσε το "παρών" όπως φυσικά και το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το ΟΝΕ.

Το metrosport.gr είναι στην ΓΓΑ με τον απεσταλμένο του, Γιώργο Ζαΐρη, και σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.