ΕΕΑ: Εκδικάζεται η καταγγελία του Ολυμπιακού, καμιά ανησυχία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στέφανος Αβραμίδης10 Ιανουαρίου 2020

Στην αίθουσα που συνήθως συνεδριάζει το ΑΣΕΑΔ στο κτίριο που στεγάζεται το Υφυπουργείο Αθλητισμού, θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της ΕΕΑ που αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού για εμπλοκή του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στο μετοχικό κεφάλαιο της Ξάνθης.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για πριν τις γιορτές αλλά είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων. Σήμερα λοιπόν αναμένεται να μπει τέλος σε όλη αυτή την επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία του Ολυμπιακού και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες αυτές τις κατηγορίες των «ερυθρολεύκων» ενώ κάτι ανάλογο θα πράξει και το νομικό επιτελείο της Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τους δυο νομικούς του, Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα ενώ με την ιδιότητα του δικηγόρου αναμένεται να παραστεί και ο Κώστας Φωτιάδης, εκ των στενών συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί και είναι δύσκολο ως απίθανο να βγει απόφαση αυθημερόν. Πολύ απλά διότι η ΕΕΑ θα δώσει προθεσμία για όποια πλευρά επιθυμεί να καταθέσει υπόμνημα και έτσι η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι θα παραστεί και ο Ολυμπιακός με δυο νομικούς που είχαν βρεθεί στην αίθουσα και την μέρα που δόθηκε αναβολή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.