Έδεσε και Μπρατσιάνι ο Μακεδονικός

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Αυγούστου 2022

Σε μία ακόμα ανανέωσης συνεργασίας με ποδοσφαιριστή του περσινού ρόστερ προχώρησε ο Μακεδονικός. Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι, ο οποίος θα ενισχύσει τους «πράσινους» στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνι.

Κάνοντας το βήμα της επιστροφής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Betsson Super League 2, ο Μακεδονικός έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που θυσιάζονται στο γήπεδο. Και στην περίπτωση του Μπρατσιάνι, κατά την περυσινή σεζόν δόθηκαν εκ μέρους του αποδείξεις στο χορτάρι για το γεγονός ότι η εμπειρία και το «επαγγελματικό» βιογραφικό που φέρει ο Αλβανός μεσοεπιθετικός δεν είναι τυχαία. Ο «Μπρατς» είναι ένας «στρατιώτης» και μάλιστα απαραίτητος στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που θα βαδίσει φέτος στη δεύτερη σεζόν του με τα πράσινα, ξεκίνησε την καριέρα του στην Καβάλα, όπου και επέστρεψε για μια δεύτερη, τριετή θητεία, μετά το πέρασμα του από ΑΟ Χανιά, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ΑΟ Επισκοπή. Το 2017 άφησε την Καβάλα για τον Εργοτέλη ενώ την επόμενη σεζόν άλλαξε χώρα, μετακομίζοντας στην Κύπρο. Εκεί, φόρεσε τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ (δύο φορές, η μία στην Α Εθνική), ΑΣΙΛ Λύσης και Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Αλέξανδρο για την υπογραφή ενός ακόμη επαγγελματικού συμβολαίου στην καριέρα του και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα!”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.