Εδειξε τις προθέσεις του ο Μάντζιος

Μάνος Χατζάκης16 Ιουλίου 2021

Πολλά κοινά, όσον αφορά το σχήμα και τα πρόσωπα που το αποτέλεσαν στο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θα έχει η πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Αρη για τη νέα σεζόν κόντρα στην Αστάνα. Λίγο-πολύ, ο Αρης του “Καραϊσκάκης” αναμένεται να εμφανιστεί και στη Νουρ Σουλτάν Αρένα, αλλά θα χρειαστεί βελτίωση.

Οι επιλογές Ακη Μάντζιου είναι συγκεκριμένες κι αυτές θα προσπαθήσει να διαχειριστεί στις 22 του μήνα, όταν και η ομάδα του θα βρεθεί στο Καζακστάν, για να παίξει στο πλαίσιο του Conference League. Στο φιλικό της Τετάρτης, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν αρκετές αδυναμίες, τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Το στίγμα της -υπό δημιουργία- ομάδας δεν διαφέρει σε σχέση με ό,τι είδαμε την περασμένη σεζόν. Το πρόβλημα στο γκολ υφίσταται και αναζητεί λύση, ωστόσο στην άμυνα τα πράγματα χρειάζονται άμεσα αλλαγή. Τα λάθη στο κέντρο εκείνης έβγαζαν... μάτι, καθώς οι Δεληζήσης και Μπεναλουάν, αλλά και οι πλάγιοι μπακ (Σούντγκρεν και Σάκιτς) έχασαν φάσεις και αντιπάλους με αποτέλεσμα να εκτεθούν οι “κιτρινόμαυροι” κίπερ.

Ετσι, ο τεχνικός του Αρη, ακόμη κι αν η ομάδα ενισχυθεί τις προσεχείς ημέρες, είναι υποχρεωμένος να δουλέψει με τους υπάρχοντες. Ο Ντένις θα αποτελέσει, πιθανότατα, βασική επιλογή, τη στιγμή που το έτερο απόκτημα, Χαϊροβιτς χρειάζεται χρόνο, για να βρει τον ρόλο και τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Θέλοντας και μη, λοιπόν, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί -κυριολεκτικά- πρόβα τζενεράλε. Το θέμα όμως δεν είναι να μπουν... μαζεμένα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά να βελτιωθούν σημεία, τα οποία είναι αδύναμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.